А якщо зовсім не платити кредити в МФО?

• Автор теми Автор теми Tetiana
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 7
  • Перегляди Перегляди 13

Tetiana

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
15
Доброго дня. Чи є тут люди котрі взагалі не платили ці кредити в МФО?
Наприклад у вас 20+ МФО і ви забили болт. Як ви живете, які наслідки у вас??
Я закордоном і схиляюсь до того щоб залишитись тут після війни. От і чи є сенс платити ці МФО, в мене в Україні тільки прописка в родичів, а так немає нічого...

Я живу в Україні і нікуди не виїжджала і все одно забила болт!
Якби була за кордоном і не збиралася приїжджати взагалі навіть не думала б про ці МФО. Навіщо вони вам потрібні? Тут незабаром взагалі не зрозуміло, що буде і всі 50 разів зміниться ще.

Не плачу і не збираюсь. Немає у мене такого, як люди пишуть взяв означає віддай. Та ну їх... Я їм уже заплатила на все!
Був суд до Фінсфери - вони програли. На суд не ходила та не захищалася.
Був суд з ЕАПБ – теж програли ще й платитимуть 2000 тис. На суді не була та не захищалася.
Майно все переписало. Тому взяти з мене нема чого.

Не парюсь зовсім і не переживаю. Якось так. Це моя особиста історія!

Залишаєшся така в Європі, а потім Україна приєднується до якогось двіжу нового.
Намагаєшся отримати громадянство, а тобі ці борги все зіпсували.
Якщо постійно бігати від кредитів, в якийсь момент нема куди буде бігти. Заплати собі, що винна та живи далі.

Я теж за кордоном і що з того?
Сплачую їм потроху, закриваю по черзі, навіть, як немає нічого, тільки прописка, то я б не хотіла, щоб до моєї родини дзвонили і листи приходили.
Треба бути відповідальним і я просто маю такий характер, якщо взяла то сплати, неважливо, чи одразу, чи пізніше. Треба то зробити, бо ціле життя жити і десь там позаду голови мати кредити, якщо вони і відпустять, то пізніше пригадають, можуть багато чого зіпсувати, якщо Ви будете старатися про громадянство або кредит на дім, повірте, система все знайде і потім буде плач. Це тільки моя думка, не нав'язую.

Немає. Я сплачую. Так легше и позбуватися то брала ж. Легше взяти і втекти.
А ще тому, що треба бо суд один вже є))
я не знаю, як люди забивають на болт)

Як на мене, то краще писати листи і просити реструктуризацію. Знаю, що багато компаній МФО йде на це і закриває.
Рано чи пізно все одно буде суд, ніхто не подарує вам кошти, тільки віддасте набагато більше потім. Тут треба замислитися.

Доброго дня. Чи є тут люди котрі взагалі не платили ці кредити в МФО?
Наприклад у вас 20+ МФО і ви забили болт. Як ви живете, які наслідки у вас??
Я закордоном і схиляюсь до того щоб залишитись тут після війни. От і чи є сенс платити ці МФО, в мене в Україні тільки прописка в родичів, а так немає нічого...
А у вас все життя нічого не буде? Може ви захочете авто купити або хтось залишить у спадщину квартиру?
Ви можете на той період навіть забути про свої борги і тут сюрприз: арешт всього майна.

Назад
Зверху