З "КРЕДИТ КАПІТАЛ" можна домовитися. ПЕРЕВІРЕНО!

• Автор теми Автор теми Yulia-a
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 3
  • Перегляди Перегляди 13

Yulia-a

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
9
UAH
60.0
Всім доброго дня!
Читаючи форум, зрозуміла, що ми з вами забуваємо таку народну мудрість: у страха очі завелики. Зараз розкажу.
Сьогодні в цьому впевнилася! Я відпустила ситуацію з "Кредит капитал", чекала, коли ж зі мною зв'яжеться адекватний спеціаліст. І він в нихз таки знайшовся.
До цього я передивилася всі договори і там, де штрафи саме від них, вирішила домовлятися.
Результат: два кредити закриваю за тіло у листопаді, два - у грудні з невеликими процентами.
Але є і мінус: це дві мікропозики від Є-гроши і Кешью. Там штрафи занадто великі від самих МФО.
Домовилися, що з ними питання будемо вирішувати після того, як закрию перші чотири. Так що шанс домовитися є.
До речі поради, як з ними спілкуватися отримала саме на цьому форумі. Дякую вам за посильну допомогу боржникам!🤗

Як ви з ними домовились?
Доброго дня!
В мене у них старі МФО.
  1. Спочатку сказала, що в мене вже були суди з ПриватБанком та ІдеяБанк, що в принципі, я цього не боюся.
  2. Потім попросила надіслати мені всі документи, які стосуються мене: історія договора, тіло кредиту, відсотки по кредиту, штрафи тощо.
  3. Потім відокремила, що я можу закрити зараз, а що пізніше і стала чекати дзвінка від адекватного спеціаліста, з яким можна розмовляти.
  4. І ось через два місяці така людина з'явилася.
Чесно кажучи сама не очікувала, що сама сьогодні зможу домовитися.
Розмовляла з ними на рівних.

Згоден повністю з авторкою!
Сидіти і очікувати що пронесе - не варто! Не пронесе.
Наші дані державні банки продають ось таким негідникам. Треба боротись і захищати себе!

Назад
Зверху