Є-гроші. Відгуки клієнтів. Оформити кредит в Україні

Де❓Кредит❕

💎Творець форуму 💎
Адміністратор
Повідомлення
57
Репутація
6
Бали
8
original (6).webp

👆Тисни, щоб отримати гроші 👆
Е-groshi.com - новий сервіс онлайн-мікрокредитування.

Шановні користувачі, залишайте свої відгуки про компанію Є-гроші нижче в цій темі. Нам дуже важливо знати ваш досвід.

Переваги оформлення кредиту в Є-гроші:​

🔸Максимальна сума для видачі кредиту 30 000 грн.;
🔸вигідні умови — перший кредит за ставкою від 0.01% на 360 днів;
🔸96% — найвища ймовірність схвалення заявки на отримання кредиту;
🔸завжди та повністю онлайн — сервіс працює 24/7 без перерв, вихідних та святкових днів;
🔸зручний та простий інтерфейс Особистого кабінету дозволяє легко відправити заявку та швидко отримати потрібну суму;
🔸швидко - рішення приймається до 5 хвилин та зарахування коштів на банківську картку протягом 5 хвилин;
🔸зручно – ви можете отримати швидкий та безпечний кредит на вашу картку не виходячи з дому;
🔸чесно та прозоро - ви сплачуєте ту суму, яку бачите на екрані, без прихованих переплат та комісій, без довідок про доходи, застав та поручителів;

Що потрібно для отримання кредиту:

🔸громадянство України;
🔸вік від 18 років - 60 років
🔸банківська карта;
🔸мобільний телефон;
🔸комп'ютер/гаджет та Інтернет.

Інформація про кредит:​

🔸1-й кредит: до 20 000 грн від 0,01% (умови для нового клієнта, який не брав кредит раніше)
🔸Максимальна сума: 30000 грн (максимальна можлива сума отримання)
🔸Строк кредитування: До 360 днів
🔸РРПС: від 4719,79% до 4863,93% (реальна річна процентна ставка)

Читайте також:

📌
Credit 7. Відгуки клієнтів. Оформити кредит в Україні

📌 ТурбоГроші. Відгуки клієнтів. Оформити кредит в Україні

Класна контора.
Дають майже всім, але на перший день прострочки дзвонять усим підряд, погрожують при тому, що це був вихідний день, я оплатив би у понеділок. Але ні, потрібно терор устроїти

а перший день прострочки дзвонять усим підряд, погрожують
Не допускайте протермінування. Як юі не допустили, ніхто нікому не дзвонив би. Постійно шукаєте винуватих. Не звертайтеся до МФО, тоді точно не буде ніхто телефонувати.

Взагалі цікаво, "не плачу, увійшов в прострочку - МФО погані, бо дзвонять". Десь тут є логіка?

Не допускайте протермінування. Як юі не допустили, ніхто нікому не дзвонив би. Постійно шукаєте винуватих. Не звертайтеся до МФО, тоді точно не буде ніхто телефонувати.

Взагалі цікаво, "не плачу, увійшов в прострочку - МФО погані, бо дзвонять". Десь тут є логіка?
Вони вам платят, то ви їх і захищаєте. Нічого нового.
Я б не звертався, якби не було потреби.

Вони вам платят, то ви їх і захищаєте. Нічого нового.
Я б не звертався, якби не було потреби.
Тобто коли брали, то міг хороші, а як віддавати нічим, то і платити не треба і мір погані, бо телефонують, щоб ви повернули те, що взяли.
Геніально просто. Браво.

Я щось сказав смішне?
Тобто коли брали, то міг хороші, а як віддавати нічим, то і платити не треба і мір погані, бо телефонують, щоб ви повернули те, що взяли.
Геніально просто. Браво.
Я б не брав. Добре, я повернув би те, що взяв, але вони нарахували дуже багато, а як в прострочку увійшов, то там ще штрафи додалися. Це ненормально.

я повернув би те, що взяв
🤣🤣🤣👍👍👍
Це благодійна організація по-вашому?
Ви бачили умови надання кредиту. Чому не відмовилися його брати, якщо вони вас не влаштовували? Не потрібно, ще раз кажу, шукати винуватих.

В магазині ви теж вимагаєте, щоб вам продали товар по собівартості? Чому із-за вас хтось повинен не отримувати прибутки та ще й втрачати свої активи?
Ви взагалі у школі навчалися?

Класна контора.
Дають майже всім, але на перший день прострочки дзвонять усим підряд, погрожують при тому, що це був вихідний день, я оплатив би у понеділок. Але ні, потрібно терор устроїти
Не беріть у них. В чому проблема?

Назад
Зверху