Як оформити кредит і не створити проблем. Поради експерта

Як оформити кредит в Україні
Не секрет, що багато громадян України оформлюють щодня тисячі кредитів і позик. І ще більше не секрет, що вагома частина позичальників створюють собі проблеми з кредиторами на рівному місці.

Сьогодні я вам розкажу, як їх уникнути, а ви, в свою чергу, не забудьте зареєструватися на нашому порталі, щоб отримати насправді корисну інформацію.

💔 Зараз отримаю кредит, а потім ЯКОСЬ віддам​

Це дуже часта фраза, яку я чув від тих, кому терміново потрібні гроші. Люди, нажаль, не думають про наслідки в такі моменти.

Начебто працює позичальник, все в порядку. Оформлює кредит, а коли підходить термін платити по кредиту, затримують заробітну плату. Бувало таке? І що далі? В далі або новий кредит, або позичити у друзів/рідних, або протермінування.

Жоден з цих варіантів не є хорошим. Всі вони погані, тільки кожен по-своєму.

Тому дуже важно бути на всі 500% впевненим, що зможеш повернути кредит у строк.

💔 Кредит потрібен тоді, коли немає грошей​

Ще одна дуже вагома помилка.

Якщо в тебе зовсім немає грошей, то не варто набиратися кредитів, бо окрім того, як його взяти, ти повинен знати, як повернути кредит! Якщо думаєш, що повертати не потрібно - це погані думки, бо це вже шахрайство.

В тебе завжди повинні бути гроші та в такому розмірі, щоб ти з них міг закрити кредит. Тобто, в тебе в кармані є $200, це приблизно на сьогодні нехай 8000₴ і ти можеш оформити кредит не більше, ніж на 7000₴, бо 1000₴, припустимо, буде оплата за користування кредитом. Зрозуміла логіка?

Таким чином ти не створиш проблеми собі, родичам, знайомим. В те, що можеш втратити свої гроші? Так хто тобі винен, що ти не прорахував все досконало перед тим, як оформити кредит чи позику?

💔 Мікропозика на розвиток бізнесу​

О, ні!! Таке навіть ворогу не пораджу:)

Мікропозика для ФОП або бізнесу сама по собі передбачає:​

🔸підвищену суму позики (150 000-300 000 грн)
🔸строк кредитування 3-6-12 місяців і більше
🔸знижений відсоток

Одразу хочу перейти до останнього пункту. Знижений відсоток - мається на увазі, що він буде трошки нижчим, ніж для фізичних осіб. Тобто, якщо споживчий кредит для фізичних осіб передбачає 2% за користування щоденно, то для ФОП цей відсоток може бути 1-1,5% на день.

Та ось це виходить не менше ніж 30% в місяць. А за рік - 360%. Це без трафік та по самому мінімуму пораховано.

Оформлюючи микропозику на розвиток бізнесу будьте готові, що втратите бізнес і залишитеся боржником.
Тому взагалі не рекомендую оформлювати такі позики, щоб не створити великі проблеми собі і оточенню.

На цей час це поки що все, що я хотів описати. Далі буде і буде цікаво.

Назад
Зверху