Суд з коллект центр

• Автор теми Автор теми nataraja
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 0
  • Перегляди Перегляди 7

nataraja

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
4
Отримала позов від коллект центр, класично з гіпер відсотками, вимогами оплати юр. допомоги і т.д. Разом із позовом отримала також від них в якості додатків на підтвердження набуття права стягнення від попереднього кредитора витяг з реєстру боржників, що містить особисті дані 100+ інших боржників, які не мають жодного відношення до моєї справи. Серед даних, які містить витяг:
  • ФІО
  • Сума та дата отримання кредиту
  • Поточна сума заборгованості
  • Номер паспорта
  • ІНН
  • Номер мобільного телефону
  • Адреса реєстрації
  • Адреса фактичного проживання
  • Місце роботи
Вважаю, що мої дані так само були повідомлені третім особам в складі витягів при поданні ними заяви до інших боржників. Враховуючи, що серед осіб у витягу є військовослужбовці, порушення пахне вже навіть не адміністративкою, в кримінальною відповідальністю. Напишіть мені, будь ласка, якщо хтось також стикнувся з ними, полягаю ми могли б бути корисні одне одному для подання колективної заяви. Також можу поділитися зразком зустрічного позову чи допомогти в складанні відзиву на позов. Я не юрист, але маю деякий досвід у складанні заяв з посиланнями на відповідні статті закону, плюс жодних грошей брати за це не збираюсь)

Назад
Зверху