Швидко гроші не списують нарахування для дружини військового та подали до суду

• Автор теми Автор теми Питання
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 3
  • Перегляди Перегляди 14

Питання

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
25
UAH
0.5
Доброго дня
Така ситуація: я подавала документи в Швидко Гроші про те, що я дружина учасника бойових дій, діючого військового.
Вони, Швидко гроші, не погодились на списання до тіла та подали до суду і вимагають: тіло + штрафи + відсотки + комісія.
В суді документи поїхала подала теж за два тижні до засідання і написала заяву. Сказали, що вони на засідання не являються ніколи. Мене теж не було, але документи подані в суд - на тіло. Тіло кредиту було 10000 гривень, а разом з усіма нарахуваннями вони хочуть 30000 грн. Це мені в суді казали.
Через скільки часу суд надсилає рішення і чого мені чекати в такій ситуації? Підкажіть, будь ласка, бо я вже замахалася...

Тобто "у суді казали"?
Чому ви не отримали матеріали справи? Ви просто заяву написали не відзив чи яку заяву ви взагалі присали?? Розгляд відбувається, коли будуть дання від сторін про отримання повісток або заяв про розгляд без участі.

Тобто "у суді казали"?
Чому ви не отримали матеріали справи? Ви просто заяву написали не відзив чи яку заяву ви взагалі присали?? Розгляд відбувається, коли будуть дання від сторін про отримання повісток або заяв про розгляд без участі.
Яне на відзив подавала, я писала заяву, щоб додали до розгляду справи документи мого чоловіка про те, що він УБД та діючий військовий, на тіло кредиту

Мені також спочатку відмовили у списанні нарахованих відсотків і штрафів, потім подали в суд.
Я до них зателефонувала, ще раз надіслала документи, вони зробили перерахунок, я доплатила залишок, а вони забрали заяву. Непоганий результат. На тому й розійшлися.

Назад
Зверху