Реальний прожитковий мінімум в Україні

• Автор теми Автор теми Piton
  • Дата створення Дата створення

Piton

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
67
Репутація
7
Бали
8
Ось зайшов до магазину сьогодні, скупився на 450 грн. Пісна олія та молочка (молоко, плавлені сирки, сиркова маса). Усе!!

Мій реальний заробіток на день (за вирахуванням податків, витрат тощо) – 300 грн., а то і такого нема.

Поговоримо?)

Ось зайшов до магазину сьогодні, скупився на 450 грн. Пісна олія та молочка (молоко, плавлені сирки, сиркова маса). Усе!!

Мій реальний заробіток на день (за вирахуванням податків, витрат тощо) – 300 грн., а то і такого нема.

Поговоримо?)
Що дивує?
Ціни ростуть , зарплата не зростає. Я вже багато чого перестала купляти, бо не можу дозволити собі це.
Наприклад, м'ясо я рідко купляю. Раніше купляла свинину, яловичину, а ось тепер купую курку.

Купляю більше молочну продукцію також, бо вона поки що доступна. Та й випив стакан молока з хлібом і вже не голодний.

Поговоримо?)
В нас ще є якійсь там прожитковий мінімум??
Просто мені цікаво, це скільки?
Щоб якось місяць прожити, потрібно не менше 20-30 тисяч. А скільки там прожитковий мінімум? 1500 грн чи дві тисячі?

Назад
Зверху