Позовна заява від ТОВ "ФК Гелексі" (Кашинський)

• Автор теми Автор теми Підшвидчувач
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 3
  • Перегляди Перегляди 6

Підшвидчувач

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
28
UAH
1.5
Доброго дня.
Прийшов лист на домашню адресу від ТОВ "ФК Гелексі". В листі знаходиться позовна заява про стягнення заборгованості за договором позики. Які в мене терміни для оплати і чи я можу подати зустрічну заяву чи відзив? Чи як краще? Може програти районний суд, а потім з адвокатом виграти апеляцію?

На судовій владі вже з'явилась справа або в Дії? Якщо згодні з сумою боргу, то домовляйтеся або чекайте рішення суду, якщо ж не згодні, то захищайте свої права та інтереси в суді.

На судовій владі вже з'явилась справа або в Дії? Якщо згодні з сумою боргу, то домовляйтеся або чекайте рішення суду, якщо ж не згодні, то захищайте свої права та інтереси в суді.
Може людина має на увазі, чи одразу подадуть до суду, якщо ні про що недомовитись. Бо мені теж Селфі таке прислав і ніби домовились, але мені поки не вистачає грошей щоб їх закривати хоч якось, тому, не знаю, чи підуть ще на якісь поступки. Такі справи...

Може людина має на увазі, чи одразу подадуть до суду, якщо ні про що недомовитись. Бо мені теж Селфі таке прислав і ніби домовились, але мені поки не вистачає грошей щоб їх закривати хоч якось, тому, не знаю, чи підуть ще на якісь поступки. Такі справи...
Як ви домовлялися? Хто перший дзвонив? За яку суму домовилися і яка було тіло кредиту?

Назад
Зверху