Монобанк подав до суду

• Автор теми Автор теми Problemniy
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 3
  • Перегляди Перегляди 14

Problemniy

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
64
Доброго дня всім. Відкриваю дію, а там показує, що в мене скоро суд. Як виявилося, монобанк подав до суду. І що мені тепер робити? Наймати адвоката, чи це все марно?
Тіло кредиту було 15000, на зараз нараховано 75000 це все з відсотками та штрафами. Сума позову 75000 плюс вони мене ще загнали в минус, нарахували судовий збір. Якісь вообще цікаві. Тобто вони в суд подають а судовий збір чомусь повинен сплачувати я, причому авансом, як наче я 100% програю).
Хто підкаже, як краще мені тепер поступити? Є сенс наймати адвоката?
монобанк подав до суду

нарахували судовий збір. Якісь вообще цікаві. Тобто вони в суд подають а судовий збір чомусь повинен сплачувати я, причому авансом, як наче я 100% програю)
А вони за вас вже все вирішили:LOL:
1758875424717.webp

Тіло кредиту було 15000, на зараз нараховано 75000 це все з відсотками та штрафами
Однозначно потрібен адвокат. Рекомендую подивитися, яка по монобанк судова практика! Ви будете приємно здивовані.
Там вже меми ходять на тему судів з монобанком. Вони дуже часто їх програють.
А щодо судового збору - таким способом вони намагаються компенсувати затрати на суд за рахунок позичальника. З точки зору Закону якось це сумнівно.

Монобанк часто програє в судах, якщо адвокат сильний.
От наприклад тут туже багато публікацій про виграні суди з монобанком. Максимальне, що мені попадалось, наче чи 100000 гривень, чи 140000 гривень. Такими темпами банк зовсім збанкрутіє)

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху