• Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію спеціалістів у сфері кредитування та необмежений доступ до інформації на форумі😉

З нами стають експертами!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Мікрозайми без відмов

• Автор теми Автор теми Віта98
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 2
  • Перегляди Перегляди 80

Віта98

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
15
Репутація
1
Бали
3
Шановні користувачі, порекомендуйте, які у нас в Україні є мікрозайми без відмов, будь ласка. Потрібна невелика сума, але кредитна історія дуже погана і мені ніхто з топових компаній не видає позику. В гроші зараз конче потрібні:(

Шановні користувачі, порекомендуйте, які у нас в Україні є мікрозайми без відмов, будь ласка. Потрібна невелика сума, але кредитна історія дуже погана і мені ніхто з топових компаній не видає позику. В гроші зараз конче потрібні:(
На головній сторінці зверху є банер і там кнопка "Підібрати кредит". Якщо вже ніхто з тих компаній не дасть, то не варто далі шукати, бо тільки проблеми собі знайдете в особі шахраїв.

На головній сторінці зверху є банер і там кнопка "Підібрати кредит". Якщо вже ніхто з тих компаній не дасть, то не варто далі шукати, бо тільки проблеми собі знайдете в особі шахраїв.
Дали. Не знаю, чи це гарно, чи ні. Однак в одній компанії навіть під 0.01% вдалося отримати кредит на 15 днів.
Тепер треба встигнути повернути:)

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху