• Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію спеціалістів у сфері кредитування та необмежений доступ до інформації на форумі😉

З нами стають експертами!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Мікропозика vs банківський кредит

• Автор теми Автор теми Piton
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 4
  • Перегляди Перегляди 100

Piton

Учасник
Спеціаліст
Повідомлення
101
Репутація
16
Бали
18
Доброго дня, шановне панство.
Цікава схема вимальовується.

МФО.
Дають майже без перевірок, любу суму до 20-40 тисяч гривень (не беремо до уваги МФО типу "БізнесПозика") під 0.01% на місяць (перший кредит). Таких МФО багато.

Наприклад, мені потрібно 10000. Я оформлюю кредит в МФО без процентів і віддаю через 14-30 днів. Там малесенька переплата: 5-8 грн за весь період.

Потім наступного місяця ще беру, але в іншій компанії. І так постійно. Взяв-віддав, без будь-яких переплат.

Так до чого мені банки? Вони не більше дадуть кредиту, ніж ті ж самі МФО.

Банки.
В тепер про банки. Суму вони дають не більшу, чи не набагато більшу, ніж МФО.

І яка різниця?

Приєднуйтесь до обговорення!

Різниця в тому, що банк - це банк, а МФО це фінансова небанківська установа. Потім будеш платити по 1% в день за користування кредитом.

І це при тому, що законодавчо відсоток підкоригували, раніше був і 2,5% в день, і 5% в день.

З банками простіше

А постійно оформляти перший кредит без відсотків не вийде, МФО не кожен день з'являються.

Різниця в тому, що банк - це банк, а МФО це фінансова небанківська установа. Потім будеш платити по 1% в день за користування кредитом.
Але банки не дуже дають кредити. Навіть, щоб отримати ті ж 40000 грн, потрібно купу довідок зібрати. В МФО простіше :ROFLMAO:

А постійно оформляти перший кредит без відсотків не вийде, МФО не кожен день з'являються.
Топових приблизно 30 компаній. Можна в кожній оформлювати щомісяця))

Мікропозика - то зовсім біда. Я колись вліз в це болото. Пять років вилазив.
А ось банківські кредити вже йдуть прям зовсім поруч з мікропозиками. Нічого гарного. Ті ж методи, що й у МФО. А видають копійки та під великий відсоток. на сьогодні БАНК = МФО (майже).

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху