Максимальна сума кредиту в Кредит7

• Автор теми Автор теми Бум-Бастік
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 3
  • Перегляди Перегляди 25

Бум-Бастік

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
14
Репутація
0
Бали
1
Доброго дня. Якщо хтось знає, підкажіть, яка максимально можлива сума кредиту в Кредит7 для нового майже клієнта? Я там брав двічі, все повернув в термін. Там пише, що можна до 40тис взяти, але чи дадуть? Я не працюю офіційно, перебиваюсь шабашками.
Дадуть вони мені кредит у розмірі 40000 гривень, чи на це не варто розраховувати?
Дякую.

Бум-Бастік, які суми ви брали раніше?

Можуть дати, а може і ні. Там у них скорингова система, вона сама рішає чи дати, чи ні і яку суму. Не все так просто.

Але якщо не було прострочок в інших МФО та в цій компанії все було добре і кредитний рейтинг у вас нормальний, то можна розраховувати і на максимальну суму кредиту - 40 000 гривень.

які суми ви брали раніше?
1500 и 3000.

Але якщо не було прострочок в інших МФО та в цій компанії все було добре і кредитний рейтинг у вас нормальний, то можна розраховувати і на максимальну суму кредиту - 40 000 гривень.
Я не знаю, що там із рейтингом, не хочу платити 90 грн на місяць, я не так часто беру кредити, щоб його відслідковувати.
Протермінувань не було.

Бум-Бастік, я місяць тому брала в них 35000. Максимальна була 40, а мені потрібно було 35. Віддала за 7 днів. І переплата не така вже й велика вийшла

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху