Контакти менеджерів Нові Кредити та BeeCredit

• Автор теми Автор теми Бобр
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 1
  • Перегляди Перегляди 10

Бобр

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
6
UAH
2.5
Доброго дня, форумчани!
Потребую вашої допомоги! В когось є контакти лояльних менеджерів з компаній Нові Кредити та BeeCredit?
Бо в мене немає вже сил, заблокувала своїх, просто не адекватні якісь вони)
Тіло по 7000 грн в обох конторах. Нові кредити хочуть 15558 (вже 53 день протермінування), BeeCredit хочуть 26000 (93 дні протермінування)/
Як тільки не спілкувалась, отримую відповідь "ми на вас безкоштовно працювати не будемо, ви привласнили наші кошти, ніяких лояльних умов вам не буде". Може є нормальні менеджери, які погодяться на нормальні умови? Підкажіть! Дайте контакти!

В мене були кретини і в "нових" і bee шараги. Честно кажучи - кошмарні! З 5000 грн хотіли 20000 гривень.
Домовитись ніяк не виходило, але після того, як обдзвонили сусідів і родичів пішли на поступки і зробили знижку - закрити за 11300 грн.
Закрила і одне, і друге. Нажаль за такі ,знижки, після чого повернулася для подальшого блокування кабінетів назавжди і забула за них, як за страшний сон.
Ще будуть писати вам у вайбері так звані їхні ,"колектори," з погрозами, викладанням ваших фото з рідними і тд. Нажаль, але в мене вийшло закрити їх за півтора тіла. Хотілося б за тіло.

Назад
Зверху