L Linana Новачок😶🌫️ Новачок Реєстрація 13 Вер 2025 Повідомлення 16 Репутація 2 Бали 3 Понеділок в 13:22 #1 Доброго дня. На форумі нічого не знайшла, немає інформації взагалі. Підкажіть, будь ласка, як з ними можно домовитись і чи можливо таке взагалі?
Доброго дня. На форумі нічого не знайшла, немає інформації взагалі. Підкажіть, будь ласка, як з ними можно домовитись і чи можливо таке взагалі?
grabber Новачок😶🌫️ Новачок Реєстрація 18 Жов 2024 Повідомлення 22 Репутація 2 Бали 3 Понеділок в 13:24 #2 Я не впевнений, але з ними не можна домовитися. Вам прийдеться домовлятися з СВЕА Фінанс.
А Анонімно Новачок😶🌫️ Новачок Реєстрація 17 Сер 2025 Повідомлення 12 Репутація 1 Бали 3 Понеділок в 13:27 #3 Linana сказав(ла): Підкажіть, будь ласка, як з ними можно домовитись і чи можливо таке взагалі? Натисніть, щоб розгорнути... Ви взагалі читаєте те, що вони прислали? Що за тупі питання?? Вони ж написали, що можуть списати частину. Чи це не те?
Linana сказав(ла): Підкажіть, будь ласка, як з ними можно домовитись і чи можливо таке взагалі? Натисніть, щоб розгорнути... Ви взагалі читаєте те, що вони прислали? Що за тупі питання?? Вони ж написали, що можуть списати частину. Чи це не те?
L Linana Новачок😶🌫️ Новачок Реєстрація 13 Вер 2025 Повідомлення 16 Репутація 2 Бали 3 Понеділок в 13:28 Автор теми #4 Анонімно сказав(ла): Ви взагалі читаєте те, що вони прислали? Що за тупі питання?? Вони ж написали, що можуть списати частину. Чи це не те? Натисніть, щоб розгорнути... Мене така сума не влаштовує, тому і питаю, чи можна з ними домовитися? Що незрозуміло?
Анонімно сказав(ла): Ви взагалі читаєте те, що вони прислали? Що за тупі питання?? Вони ж написали, що можуть списати частину. Чи це не те? Натисніть, щоб розгорнути... Мене така сума не влаштовує, тому і питаю, чи можна з ними домовитися? Що незрозуміло?