Де співробітник поліції може отримати кредит?

• Автор теми Автор теми perec
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 7
  • Перегляди Перегляди 51

perec

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
25
Репутація
2
Бали
3
Бажаю здоров'я.
Я співробітник поліції. Нещодавно монобанк відключив кредитний ліміт, а я на нього розраховував. На даний час як я розумію, є можливість оформити в МФО лише. Але питання, чи дадуть вони кредит, якщо я працюю в поліції?

МФО можуть не дати, якщо кажете, що ви в поліції працюєте. Вони начебто не видать військовим і поліції.

Поліна, я просто не вказую. Вибираю пункт "тимчасово безробітний". Теж чув, що поліціянтам не видають кредити.
То ж виходить ми тепер не люди, чи як? Банки порізали кредитні ліміти, мікропозики не дають...

• Адміністратор
Раніше також не давали співробітникам поліції і військовим. Хоча зараз подивився і не побачив в одній компанії, щоб в договорі була заборона на отримання кредиту військовими чи поліцейськими.

Але знайшов ось такий цікавий пункт:
Screenshot_2025-05-24-21-49-52-252_ua.creditseven.mobile-edit.webp

Де❓Кредит❕, і як вони будуть перевіряти той пункт? В смартфон драгер всунуть?)
Їм нічого не треба перевіряти.
Якщо на суді скаже, мов, "я не знаю, я в той день бухав, нічого не брав", тоту них буде аргумент, що договором і правилами обумовлений такий пункт.
Хоча я сам не розумію, що воно дає.

Можна ж просто не казати, що працюєш в поліції і все. Тоді точно дадуть. А яка різниця їм? Ти ж все одно повернеш

Можна ж просто не казати, що працюєш в поліції і все. Тоді точно дадуть. А яка різниця їм? Ти ж все одно повернеш
Не знаю. Може вони десь дивляться, чи не працюєш в поліції. Не знаю.

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху