CrypSee. Відгуки клієнтів. Позика в криптовалюті

Можна співпрацювати з компанією CrypSee?

• Так

Голосів: 0 0.0%
  • Ні, не в якому разі

Голосів: 7 100.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    7

Problemniy

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
22
Репутація
0
Бали
1
Доброго вечора. Створюю ще одну сходу тему. Цікавлять на даний момент відгуки про компанію CrypSee. Більше всього цікавлять відгуки реальних клієнтів, які не допускали прострочки.

Дякую всім. Підтримайте тему, будь ласка.

Наскільки мені відомо, умови кредитування там не такі вже й вигідні, якщо не сказати інакше. Дуже великий відсоток за користування. І дуже небажано допускати прострочку , бо можуть бути великі проблеми

Наскільки мені відомо, умови кредитування там не такі вже й вигідні, якщо не сказати інакше. Дуже великий відсоток за користування. І дуже небажано допускати прострочку , бо можуть бути великі проблеми
Я оформив позику в CrypSee.
Подивимося, що буде.
Сподіваюся, що не підведуть мене з оплатою та не прийдеться входити в прострочку🤞

Я оформив позику в CrypSee.
Подивимося, що буде.
Сподіваюся, що не підведуть мене з оплатою та не прийдеться входити в прострочку🤞
Ти дуже крутий
Я б не в якому разі не оформлював би кредит на таких умовах, як в цих компаніях.

Все віддав. Трохи скоригували відсоток, тому заплатив меньше.
Не можу сказати, чи задоволений я співпрацею чи ні.

• Like
Реакції: Vika
Я теж в них брала позику. Невигідно дуже. Взяла 320$, повернула майже 500$ меньше ніж за місяць. Може хтось вміє заробити +300%, тоді їм може й буде вигідно.
Протермінування не було, тому й не було ніяких проблем

Чи вам в житті проблем мало?)

Чи вам в житті проблем мало?)
Життя бентежне, як то кажуть:)
Декому і не вистачає того самого драйву

Я теж в них брала позику. Невигідно дуже. Взяла 320$, повернула майже 500$ меньше ніж за місяць. Може хтось вміє заробити +300%, тоді їм може й буде вигідно.
Протермінування не було, тому й не було ніяких проблем
Та то ще непогано. Бувають ситуації більш складні

Я про то Crypsee вже давно чув і лише хороші відгуки. Канешно боятись позику у криптовалюті не варто, бо то якби сучасно, але все одно наші люди беруть налічкою, а я кажу краще крипта, бо то анонімно і безпечно! Їх найближчий конкурент BitCapital - але їх рейтинг не дуже благополучний.

Я про то Crypsee вже давно чув і лише хороші відгуки. Канешно боятись позику у криптовалюті не варто, бо то якби сучасно, але все одно наші люди беруть налічкою, а я кажу краще крипта, бо то анонімно і безпечно! Їх найближчий конкурент BitCapital - але їх рейтинг не дуже благополучний.
А рекламу ви з ким обговорювали?

За розміщенням посилань, будь ласка у приватні повідомлення.

Не розказуйте, що все так в них гарно. Гарно для них, а не для позичальника. Там як візьмеш, потім і хату продасиш.

Напишіть одразу, що береш 100 usdt, а віддати прийдеться 500. Не вводьте людей в оману.

Назад
Зверху