Борги в МФО у дружини військовослужбовця

• Автор теми Автор теми Inna
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 2
  • Перегляди Перегляди 16

Inna

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
3
UAH
55.0
Всім привіт!
Я тут в принципі, як і більшість людей, через борги.
Набралася МФО, а як вигрібати - вже не знаю.((
Думаю подавати документи як дружина військовослужбовця. Хто стикався з цими МФО, як взагалі проходить в них ця процедура? Чи списують вони відсотки та роблять перерахунок за попередніми договорами при наявності всіх документів?

Серед боргів, ось такі МФО:​

1. Твоя позика (Тіло кредиту - 75000 грн. Сплатила вже в сумі 50000 грн.) чи роблять списання та перерахунок?
  2. Манівео (Тіло кредиту 13000 грн.)
  3. Лимон кредит (тіло кредиту 10000 грн.)
  4. Алекс кредит (тіло кредиту 8000 грн.)
  5. Є гроші (тіло кредиту 15000 грн. Внесла вже платіж 8000 грн.)

Буду рада будь якої відповіді!

Якщо ваш чоловік мобілізований і ви брали в Твоїй Позиці кредит під час його служби та були одружені до мобілізації, то вони спишуть відсотки, штрафи та зупинять нарахування відсотків надалі.

Алекскредит розглядають документи десь місяць. Їм відправляти всі документи на електронну пошту. Просять витяг з наказу про зарахування до списків в/я окрім всіх інших документів.
Є-гроші також на електронну пошту. Повертають переплати починаючи з 18.05.24 року. Не забудьте надати їм реквізити для повернення (IBAN картки).
Лимон кредит тугі, краще їм спочатку напишіть на електронну пошту, бо можуть запросити всі документи нотаріально завірені, а також витяг повний про шлюб і відправити їм через Укрпошту. Розглядають рівно 35 діб документи, потім відсотки списують, переплати повертають.

Назад
Зверху