Багато боргів в МФО, що робити? Де знайти роботу??

• Автор теми Автор теми Поспішаю
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 2
  • Перегляди Перегляди 15

Поспішаю

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
1
UAH
0.0
Доброго вечора всім.
Пишу мабуть вже просто від відчаю, бо просто не знаю, що мені робити далі.
Маю борги та протермінування в купі мікропозий, деякі нещодавно позакривала за формою 5 від чоловіка.
Також маю борги на руках і я не знаю, як з цим всім розгрестися.

Вчора і сьогодні повинна була внести оплату по двох кредитах в МФО, але кошти я не знайшла, тож нічого і не платила зовсім. Одне на повне закриття, інший - домовилася після суду на розбиття суми.
Сьогодні мав бути перший платіж із 6 і я не змогла заплатити.
Із зарплати чоловіка майже нічого не залишається, бо є ще великий кредит, який оплачуємо щомісяця з шаленими відсотками.
Я не знаю, як бути, що робити далі. Руки опускаються.
Я прошу, поділіться, будь ласка, як хто заробляє. Можливо є якийсь заробіток в інтернеті, тільки щоб справді можна було заробити кошти, а не якісь шахраї чи кидали.
Я вже з розуму схожу. На фізичну роботу не можу піти, бо дитині 2 роки і її немає з ким залишити.

Буду вдячна за будь-яку корисну інформацію!!!

Доброго вечора. Шукайте роботу в інтернеті по дропшипінгу. Сама в декреті, почала заробляти так. День на день не приходиться. Спочатку важко знайти гарних постачальників, робити оголошення, шукати клієнтів, але все можливо і результат вас порадує. Це точно! Не соромтеся!

Роботи повно в інтернеті!
Тільки не шукайте ту, де обіцяють одразу багато грошей. Максимум - 500 грн реально на день заробити в інтернеті.

Назад
Зверху