- Повідомлення
- 19
- Репутація
- 4
- Бали
- 3
Хотіла б попитатися у тих, хто знає. Цікавлять відгуки про форум антиколектор (anticollector.ua). На мене подали до суду, а там у адвокатів начебто непогано виходить захищати клієнтів у судах, якщо МФО чи колектори подають позов.
Наприклад, по Кредит Касі нещодавно з'явилася інформація, що юрист Тарас виграв суд на більше чим 100000 гривень, і ще й кредит каса повинна сплатити клієнтові 20000 гривень за правничу допомогу адвоката.
anticollector.ua
Також в мене є і Укркредитфінанс, це і є кредит каса, вони також можуть подати до суду, але я не знаю, яка там сума.
Чекаю відгуків бо це для мене дуже важливо.
ПС. Зверталася до ГО Антиколектор, це група в фейсбук, так мені там нахамили а потім ще й заблокували за дуже незручні питання на рахунок, скільки буде коштувати послуга їхнього адвоката.
Наприклад, по Кредит Касі нещодавно з'явилася інформація, що юрист Тарас виграв суд на більше чим 100000 гривень, і ще й кредит каса повинна сплатити клієнтові 20000 гривень за правничу допомогу адвоката.

В позові відмовлено - Суд з ТОВ "Укр Кредит Фінанс" (Кредит Каса) на 112 500 грн. Рішення районного суду скасовано, в задоволенні відмовлено. Стягнуто більше 20 000 витрат.
Отже, у червні 2024 року, звернувся до мене клієнт на якого ТОВ "Укр Кредит Фінанс" подали до суду. Через суд хотіли стягнути 112 500 грн "вигаданого" боргу. Районний суд, під час розгляду справи, не звернув увагу на відсутність в матеріалах справи доказів як укладення кредитного договору, так...

Також в мене є і Укркредитфінанс, це і є кредит каса, вони також можуть подати до суду, але я не знаю, яка там сума.
Чекаю відгуків бо це для мене дуже важливо.
ПС. Зверталася до ГО Антиколектор, це група в фейсбук, так мені там нахамили а потім ще й заблокували за дуже незручні питання на рахунок, скільки буде коштувати послуга їхнього адвоката.