• Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію спеціалістів у сфері кредитування та необмежений доступ до інформації на форумі😉

З нами стають експертами!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Антиколектор форум. Відгуки

• Автор теми Автор теми Перша Леді
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 7
  • Перегляди Перегляди 47

Перша Леді

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
19
Репутація
4
Бали
3
Хотіла б попитатися у тих, хто знає. Цікавлять відгуки про форум антиколектор (anticollector.ua). На мене подали до суду, а там у адвокатів начебто непогано виходить захищати клієнтів у судах, якщо МФО чи колектори подають позов.

Наприклад, по Кредит Касі нещодавно з'явилася інформація, що юрист Тарас виграв суд на більше чим 100000 гривень, і ще й кредит каса повинна сплатити клієнтові 20000 гривень за правничу допомогу адвоката.

Також в мене є і Укркредитфінанс, це і є кредит каса, вони також можуть подати до суду, але я не знаю, яка там сума.

Чекаю відгуків бо це для мене дуже важливо.

ПС. Зверталася до ГО Антиколектор, це група в фейсбук, так мені там нахамили а потім ще й заблокували за дуже незручні питання на рахунок, скільки буде коштувати послуга їхнього адвоката.

Форум АНТИКОЛЛЕКТОР в юридичному плані дуже крутий. Так, там юристів і адвокатів небагато, три чи чотири, не пам'ятаю, але вони дуже сильні.
Да ви і самі бачите, якщо додали посилання на тему, то 100% читали її.
Ні, їм можна довіряти.
Але хочу зауважити, що не все залежить від адвоката. Буває таке, що подібна справа вигравалася багато разів, але на цей раз суддя не в настрої, наприклад, і справу можна пограти.

Але хочу зауважити, що не все залежить від адвоката.
Та то зрозуміло. Мене більше цікавить, чи буде адвокат виконувати свою роботу як треба? Щоб не було, що він то забув, то ще щось

Та то зрозуміло. Мене більше цікавить, чи буде адвокат виконувати свою роботу як треба? Щоб не було, що він то забув, то ще щось
З цим все в порядку. Не пам'ятаю такого, щоб казали, що там якийсь адвокат кинув клієнта.
Можете сміливо обирати адвоката і працювати.

Перша Леді, я давно там спілкуюсь. Десь пару років точно. Співпрацював з Yuristo2020 і Mercato®. Можу сказати, що задоволений.
Але нещодавно там був срач. Модератори розводили його. Зараз дивлюсь тих модерів викинули с форума.

Перша Леді, я давно там спілкуюсь. Десь пару років точно. Співпрацював з Yuristo2020 і Mercato®. Можу сказати, що задоволений.
Але нещодавно там був срач. Модератори розводили його. Зараз дивлюсь тих модерів викинули с форума.
Та й нехай. Мені не цікаво, що там відбувається. Знову таки, а ви хотіли щоб там модератори були розумні? Вони теж боржники. Ще якісь аргументи потрібні?

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху